Kvalitet & rådgivning

Omhyggelig & effektiv

Piger går naturligt op i, at ting skal se godt ud. Hver opgave – hvad enten det er en privat bolig eller erhvervsejendom – behandler vi som vores eget. Derfor er vi kendt for omhyggelighed, præcision og orden – og at levere malerarbejde, der ser smukt og fuldendt ud. Men vi er også lynende effektive… Og det med at overholde tidsfrister, rydde op og holde orden er helt naturligt for os. Det sætter vores kunder også stor pris på.

Miljø- & allergivenlig maling

Miljø og sundhed betyder meget for os. Derfor bruger vi kun kvalitets maling, som sikrer dig det bedste resultat og undgår gener for mennesker eller omgivelser. Vores produkter er fra Jotun, som går højt op i miljørigtig maling, som har EU miljøblomsten, Svanemærket, flere er Astma- & allergimærket samt en produktserie fri for konserveringsmidlet MI. Vi samarbejder med Danmarks bedste konsulent indenfor bundbehandling og malings valg, og vi giver altid rådgivning om korrekt valg af maling og behandling inden- og udendørs. Kontakt os gerne for spørgsmål eller uforpligtende tilbud på dine opgaver.

Rådgivning & inspiration

Som farverige piger er vi vilde med at lege med maling og mønstre. At skabe den helt rigtige tone og udtryk i rummet. Vi tilbyder helt gratis rådgivning om valg af farve eller tapet, som passer til jeres bolig og jeres smag. Hvilke farver kan man sætte sammen, hvilken nuance passer til gulvet, og kan tapet bryde fladen… En bolig eller bygning skal være smuk, spændende og harmonisk. Først da er både kunden og vi glade og tilfredse med resultatet.